Gospel Boost

Gospelmuziek. Het swingt en inspireert.

Het luisteren naar, het samen beleven en het samen zingen van gospel staat altijd garant voor een mega oppepper, een motivatie-moment, een super positieve opsteker. Dát faciliteren en delen wij graag!

Voor wie? Gospel Boost is er voor iedereen, jong & oud; gospelliefhebbers, koren, dirigenten, project-koorzangers, organisatoren, concertbezoekers en iedereen die op zoek is naar inspiratie, ontwikkeling, culturele participatie of gewoon een heerlijke gospelfix!

Gospel Boost faciliteert.

Gospel Boost is opgezet door Stichting Pro Experience, vroeger bekend als de organisator van BlackGospel Experience. Met Gospel Boost zet het team van Stichting Pro Experience, en samenwerkende partners, zich in om het culturele aspect van (black american) gospel in Nederland aan de man te brengen, jong en oud te inspireren en deelnemers een authentieke belevenis en een educatief deel aan te bieden.

Clifton Grep

Initiatiefnemer

Lees verder
over ons doel, activiteiten ↓

Doel

van Gospel Boost

Bloei van de gospelsector in Nederland door als platform een basis te vormen voor:

alle gospelliefhebbers in Nederland – voor muzikale inspiratie, bemoediging en verbinding
ondersteuning, ontwikkeling en empowerment van gospelkoren
artistieke collaboraties en samenwerkingen tussen koren, kerken, organisaties en events
promotie van authentieke gospelmuziek als invloedrijke, breed geliefde, authentieke kunstvorm
deskundigheid en expertise, kennis vergaren en delen
Leestip!
Lees hierover in dit pdf document:
Gospel Boost essay.pdf

Gospel Boost Community

Get involved! ♥

Draag jij gospel in Nederland een warm hart toe? Wil je meer te weten komen over de rijke historie van gospel? Of wil je maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn om samen te zingen, groeien en te genieten van gospelzang? Of wil je gewoon onbevangen genieten van gospelmuziek? Of zet jij je deskundigheid en expertise graag in voor gospel in Nederland?
Gospel Boost is er precies voor wat jij wilt.

Gospel Boost is dé gospel community in NL. Sluit je aan, raak geïnspireerd, steun ons doel, ervaar het, geniet en laten we krachten bundelen.

Gospelliefhebbers(gospel)korenzangformatiesdirigentenkerkenprojectkoorzangerservaringsdeskundigenevenement organisatorensponsorensupporters

Contact

Let's talk!

Neem contact op via mail, telefoon of whatsapp. Zullen we even babbelen? We horen graag van je! Of vraag een kennismakingsgesprek aan.
Gospel Boost is een initiatief van: Stichting Pro Experience (fka stichting BlackGospel Experience)