Het Gospel Boost Weekend is UITGESTELD!

Helaas lukt het niet meer om het Gospel Boost Weekend effectief en succesvol te organiseren op 28 en 29 januari. We hebben daarom besloten het evenement uit te stellen. De nieuwe datum is nog niet bekend, maar ben jij hierover ook zo enthousiast en wil je op de hoogte worden gehouden? Laat je gegevens dan hieronder achter

Het Gospel Boost Weekend is UITGESTELD!

Gospel Boost Weekend

Een heerlijk weekend vol gospel zang, workshops en inspiratie. Get your gospel fix!

Nieuwe datum: to be announced | Locatie: tba

Gospel Boost Weekend

Een heerlijk weekend vol gospel zang, workshops en inspiratie. Get your gospel fix!

Nieuwe datum: to be announced | Locatie: tba
Over het Gospel Boost Weekend

Gospel Boost Weekend is voor iedereen die een heerlijk inspirerend weekend wil doorbrengen en zich wil onderdompelen in de meest bemoedigende, opgewekte geloofsbevestigende muziek die er is, namelijk Gospel!
Een weekend vol geweldige gospel samenzang, koorzang, optredens, workshops, tips en trics, en vooral veel genieten. Speciaal georganiseerd voor gospel liefhebbers, koorzangers, gospelkoren, aspirant solisten, aspirant gospel dirigenten, geïnteresseerden en zelfs jeugdtalenten.
Het Gospel Boost Weekend biedt je een unieke kans om een weekend lang samen te genieten:

 • zingen: tijdens de gospelkoor sessies haal je je hart op door samen heerlijk nieuw of juist bekend gospelrepertoire te zingen
 • leren: ontwikkel je vaardigheden met workshops, ontvang tips van vakbekwame zangdocenten, deskundigen, en verbreed je kennis over gospelmuziek
 • verbinden: breng tijd door met elkaar, ga gesprekken aan met vocalisten, artiesten, gospel-dirigenten en maak kennis met andere gelijkgezinde gospel liefhebbers

En iedereen kan meedoen! Het doel waarmee je naar dit Gospel Boost Weekend komt is helemaal door jou te bepalen, want het aanbod is ruim en divers. Intensief uitvoerend participeren, passief luisterend inspiratie opdoen, genieten van optredens, gezelligheid opzoeken, proactief uit je dak gaan of jezelf terugtrekken en ontspannen, alles kan. De programmamodules variëren van individueel, kleine groepen tot plenair met z’n allen. Voor elk wat wils.

En dat allemaal in een door ons geregelde fijne stijlvolle locatie die voorzien is van de nodige faciliteiten, eten, drinken en eventueel een hotelovernachting in buurt.

Ben jij enthousiast en geïnteresseerd om mee te doen? Laat het ons NU gelijk weten via onderstaand formulier!
Het is namelijk essentieel dat we a.s.a.p. weten hoeveel geïnteresseerden we kunnen verwachten. Hiermee nemen we beslissingen over hoeveel deelnemers we maximaal kunnen ontvangen, wat de definitieve locatie wordt, en wat de deelnamekosten p.p. worden.

Het Gospel Boost Weekend is een initiatief van Chesron Ledes (dirigent) en Clifton Grep (dirigent, organisator) en het wordt mogelijk gemaakt door Stichting BlackGospel Experience, CGrep Producties en een geweldig team van artiesten, docenten en vrijwilligers.

Fout: je info kan nog niet worden opgeslagen. Controleer alle velden aub
Je gegevens zijn succesvol opgeslagen! Dankjewel!
Gospel Boost Weekend

Gospel Boost Weekend

Het weekend vol gospelzang, workshops en verbinding.

Data: 28 en 29 januari 2023

Locatie: TBA (Rotterdam / ergens in regio Zuid-Holland)

Optioneel: Hotel overnachting in de buurt

Programma modules:

 • Gospelkoor sessies
 • Lead Singing workshops
 • Gospelkoor Dirigeren workshops
 • Performance workshops
 • Zangtechniek coaching
 • Ad-libbing & improvisatie
 • Nieuw talent, open mic
 • Gospel optredens
 • en veel meer!

Ja ik ben geïnteresseerd, ik doe graag mee!

Word jij ook enthousiast van het Gospel Boost Weekend? 

Laat het ons dan nu gelijk weten, want dat helpt ons enorm met het organiseren als we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Dit doe je door het onderstaand formulier in te vullen, en dan wordt je via email op de hoogte gehouden.

Alvast bedankt!

Clifton, Chesron en de rest van het organiserend team.