Kenia Gospel Vakantie Tour 2024

Reis mee met onze 'Kenia Gospel Vakantie Tour', een onvergetelijk Gospelavontuur met een Doel!

300+ internationale koorzangers, uit 9+ landen, internationale gospel-dirigenten en artiesten, concerten, outreach activiteiten, safari en meer!

Ben jij klaar voor een levensveranderende reis die jouw liefde voor gospelmuziek combineert met een ontroerende missie en een geweldige (safari)vakantie? Zoek niet verder, want Gospel Boost presenteert in samenwerking met Mziki Tours vol trots deze buitengewone gospelreis voor gospelliefhebbers, (gospel)koren, project-koorzangers en zelfs niet-zangers uit Nederland!

Image link

Alle details vind je hier in dit infopakket:

Informatiepakket

Overtuig jezelf » dit zijn 10 redenen waarom deze gospelvakantie een must-ervaring is als geen ander:

Stressvrije Planning Een van de grootste voordelen van de ‘Kenia Gospel Vakantie Tour’ is dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Zodra je voet zet in Kenia, nemen wij alle planning, logistiek en coördinatie op ons. Dit betekent dat je je kunt concentreren op het genieten van de reis en het volledig benutten van de ervaring. Wij regelen alles, van accommodaties en transport tot maaltijden en alle lokale regelingen. Dit niveau van zorg en aandacht voor detail zorgt ervoor dat je reis zonder stress verloopt, zodat je volledig kunt genieten van elk moment.

Leer van de besten Als koorzanger-deelnemer aan de tour krijg je de zeldzame kans om te leren van en geïnspireerd te raken door gerenommeerde gospel-dirigenten uit verschillende delen van de wereld (Denemarken, Zweden, VS, en meer). Ze zullen workshops en de ‘mass choir’-repetities leiden, waardoor je in aanraking komt met diverse stijlen, nieuwe liedjes en muzikale ideeën die je repertoire zullen verrijken en opties om je vocale vaardigheden en muzikale expressie te verbeteren.

Koorproject deelnemers uit NL Naast het standaard-festivalprogrammering voor deelnemende koren en individuele koorzangers (o.l.v. de internationale dirigenten), bieden wij bij voldoende deelnemers uit Nederland ook een geweldig gospel koorproject aan, voorafgaand aan de reis naar Kenia. Dit organiseren we o.l.v. Clifton Grep (project coordinator voor de Kenia gospelreis) in samenwerking met partnerende gospeldirigenten en de dirigenten van deelnemende koren, voor concertoptredens.

Betaalbaarheid Wat onze ‘Kenia Gospel Vakantie Tour’ zo speciaal maakt, is niet alleen de onvergetelijke ervaring die we bieden, maar ook de betaalbaarheid ervan. Vergelijkbaar met wat een reguliere toerist zou betalen voor een 7-daagse reis naar Kenia, waarvan de minimale kosten ongeveer €5000,- bedragen voor een vergelijkbaar all-inclusive activiteiten-progamma, bieden wij jou de kans om deel te nemen aan een 9-daagse tour (eigenlijk 11 met de twee vluchtreis-dagen), inclusief safari en alle opwindende activiteiten, voor slechts €2100,-, en zonder extra safari-dagen al vanaf €1250,-. Dit betekent dat je aanzienlijk minder betaalt voor een langere en avontuurlijke reis, waarbij je geen concessies hoeft te doen aan kwaliteit. Wij streven ernaar om de drempel voor deelname zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen deelnemen aan deze unieke ervaring zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten. Jouw droomreis naar Kenia is nu betaalbaarder dan ooit.

Levens Beïnvloeden Onze tour gaat verder dan het maken van gospelmuziek; het gaat over het maken van een blijvende impact. Door deel te nemen aan onze liefdadigheids-projecten tijdens de gospelreis, draag je actief bij aan het verbeteren van het leven van zowel kinderen als volwassenen in de gemeenschappen die we bezoeken. Denk aan muziekworkshops voor lokale kinderen, het ondersteunen van educatieve programma’s en het verschaffen van hulp aan degenen die het het meest nodig hebben. Hier krijg je de kans om de ware kracht van gospelmuziek te ervaren, niet alleen als een bron van inspiratie, maar ook als een instrument voor positieve verandering. Dit is de geest en ziel van gospelmuziek in actie.

Empowerment door Muziek Door deel te nemen aan de ‘Kenia Gospel Vakantie Tour,’ draag je niet alleen bij aan je eigen muzikale groei, maar ook aan die van anderen en draag je bij aan een nobele missie. Met je deelname inspireer je lokale (koor)zangers die muziekeducatie mogelijkheden missen en wordt een deel van je inschrijvingsgeld geïnvesteerd in de oprichting van de Mziki muziekschool in Kenia. Deze muziekschool zal fungeren als een bron van empowerment voor lokale artiesten, waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen en koesteren. Hierdoor draag je niet alleen bij aan de verspreiding van gospelmuziek, maar help je ook bij het creëren van een duurzame toekomst voor getalenteerde artiesten in Kenia.

Wereldwijd Netwerken Deze gospelreis naar het International Mziki Gospel Festival is een unieke gelegenheid om jezelf onder te dompelen in een wereldwijde gemeenschap van gepassioneerde gospelzangers van over de hele wereld. Hier kun je niet alleen genieten van optredens en muzikale uitwisselingen, maar ook waardevolle relaties opbouwen met medeartiesten en gospelliefhebbers van over de hele wereld. De connecties die je opdoet, zullen je muzikale reis verrijken en deuren openen naar nieuwe kansen en samenwerkingen.

Afrikaanse Pracht Onze tour biedt een diepgaande culturele onderdompeling in de rijke muzikale tradities, gewoonten en keuken van Afrika. Je zult de kans krijgen om de diversiteit van het continent te ervaren, van traditionele ritmes tot moderne interpretaties van gospelmuziek. Proef de smaken van Afrika, verken lokale markten en ontdek de betoverende schoonheid van het landschap. Deze reis gaat verder dan muziek; het is een ontdekkingstocht van de culturele schatten van Kenia.

Onvergetelijke Avonturen Naast de muzikale aspecten van de tour, wachten spannende avonturen op je. Denk aan safari’s door adembenemende nationale parken, ontmoetingen met de Maasai-stam en hun unieke tradities, en het verkennen van de overweldigende natuurlijke schoonheid van Kenia. Deze reis belooft niet alleen een muzikale belevenis, maar ook een avontuur dat je een diepgaande verbinding met de natuur en lokale culturen zal bieden.

Authentieke Afrikaanse Beleving Onze partner Mziki Tours legt het uit: “We zijn geen gewoon reisbureau; we zijn jouw gids naar de ware essentie van Afrika. Los gezien van het gospel-aspect, biedt onze tour daarnaast een diepgaande culturele onderdompeling die je niet zou krijgen bij reguliere reisagenten. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan authentieke Afrikaanse ervaringen en om de lokale cultuur van binnenuit te beleven. Of het nu gaat om het proeven van traditionele gerechten, deelname aan lokale festiviteiten, of het verkennen van ambachtelijke markten, je wordt ondergedompeld in de levendige en unieke sfeer van Kenia.”

Daarom nodigen we alle liefhebbers van gospelmuziek uit om deel te nemen aan deze unieke Gospel Music Festival-tour naar Kenia, Afrika.

Download het informatiepakket

InformatiepakketPDF
Image link
Download

Interesse registratie

Laat vrijblijvend gelijk weten dat je mee wilt gaan!

Koren, groepen, individuele koorzangers en ook niet-zingende reizigers uit Nederland melden zich voor deze gospelreis aan bij Gospel Boost, de samenwerkende partner van Mziki Tours in Nederland. Het is erg belangrijk dat we zo snel mogelijk al weten of jij interesse hebt om deel te nemen aan deze gospelreis; dit in verband met de mogelijke groepsreserveringen van vliegtickets, voorbereidingen voor het eventuele gospel koor-project, en meer. Laat je interesse nu gelijk aan ons weten door je vrijblijvend aan te melden voor extra informatie, updates, informatie-avonden en meer.

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan hier je e-mailadres in. Ben je met je e-mailadres al onderdeel van ons Gospel Boost netwerk, dan wordt je interesse hierin toegevoegd aan je profiel voorkeuren. Ben je nog nieuw, dan ontvang je eerst een e-mail bevestigingslink.

✓ GDPR | We gebruiken je e-mailadres alleen om met je communiceren. Het wordt nooit aan derden doorgegeven en je kunt het altijd verwijderen uit ons systeem