Gospel Boost Vrijwilligers

Vrijwilligers voor gospel evenementen

Bij Gospel Boost draait alles om het delen van de liefde voor gospel en het versterken van de gospelsector in Nederland. Zo faciliteren, organiseren en ondersteunen wij gospelevenementen, maar dit kunnen we niet zonder gepassioneerde vrijwilligers zoals jij.

Wij zijn op zoek naar gepassioneerde, enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan de realisatie van swingende gospel concerten, koorprojecten, evenementen en community-initiatieven.

Als Gospel Boost-vrijwilliger kun je ondersteunen bij verschillende aspecten; of je nu technische ondersteuning biedt, logistieke hulp verleent, promotie of onze missie ondersteunt op andere manieren, jouw toewijding is de sleutel tot het bereiken van onze doelen en de kracht van gospel verder helpen verspreiden!

Meld je nu aan als vrijwilliger en word een onmisbaar onderdeel van de Gospel Boost-gemeenschap.

Wordt jij ook Gospel Boost-vrijwilliger?

Vul dan hier je e-mailadres in. Ben je met je e-mailadres al onderdeel van ons Gospel Boost netwerk, dan wordt je beschikbaarheid als vrijwilliger toegevoegd aan je profiel. Ben je nog nieuw, dan ontvang je eerst een e-mail bevestigingslink.

✓ GDPR | We gebruiken je e-mailadres en mobielnummer alleen om met je communiceren via email en sms. Het wordt nooit aan derden doorgegeven en je kunt het altijd verwijderen uit ons systeem

Kom ons team versterken!

Gospel BoostVrijwilligers
Image link